Till innehåll på sidan

Jobba hos oss

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 

Söka jobb hos oss

Våra lediga tjänster och hur du söker jobb hos oss hittar du på http://ledigajobb.stockholm.se/

Om du vill läsa mer om hur det är att arbeta som pedagog i Stockholm stad samt karriärvägar för lärare kan du gå in på Pedagog Stockholm http://pedagog.stockholm.se/

Timvikarie

Vi är ständigt i behov av timvikarier som med kort varsel kan arbeta några timmar både som lärare och fritids. Det finns inga krav på utbildning, men vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn.

Är du intresserad av detta mejlar du en kort beskrivning av dig själv, CV samt vilka ämnen/ årskurser du är intresserad av till hogalidsskolan@stockholm.se.

Registerutdrag

Alla som ska erbjuds en anställning inom skola och barnomsorg behöver visa ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal skrivs under och arbetet börjar.

Om du är intresserad av en tjänst hos oss är det bra att redan nu beställa hem ett utdrag ur belastningsregistret då polisen har en handläggningstid på ca. 2 veckor.

Du kan läsa mer och beställa registerutdrag för skola hos polisen. https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/registerutdrag-arbeta-inom-skola-forskola/

 

Dela:
Kategorier: