Ansöka till Högalidsskolan

Söka skola 2019

Nu har e-tjänsten för att söka skola till höstterminen 2019 stängt. Du kan se antagningsbesked från 15 mars via e-tjänsten. Senast 1 april ska du tacka ja eller nej om du erbjudits en plats.

Du hittar mer info om att söka skola på http://www.stockholm.se/sokaskola

Reservplatser

Vi tar emot ansökningar till eventuella reservplatser höstterminen 2019 fram till torsdag 18 april (ansökan ska vara hos oss senast 18 april). 

Ansökningsblankett för elever som är folkbokförda i Stockholm stad: http://www.stockholm.se/-/Blanketter/Blanketter-O-T/#listrad_Skolaforskoleklass---ansokningsblankett.

Ansökningsblankett för elever som inte är folkbokförda i Stockholm stad: http://www.stockholm.se/-/Blanketter/Blanketter-O-T/#listrad_Skolaforskoleklass---Ansokningsblankett-for-elever-bosatta-i-annan-kommun

Besked om ditt barn får en reservplats eller inte meddelas via post tisdag 30 aprilElever som inte är folkbokförda i Stockholm stad får besked senare än 30 april för att alla elever i Stockholm stad ska erbjudas och ha en skolplacering innan vi kan ge besked.

Det spelar ingen roll när under reservsöksperioden (fram till 18 april) ansökan kommer in då platserna tilldelas efter Stockholm stads urvalsgrunder, du kan läsa mer om dem på http://www.stockholm.se/sokaskola

Vi kan i dagsläget inte svara på om det kommer finnas några lediga platser (reservplatser) eftersom de som blivit erbjudna plats i den ordinarie skolsöksperioden har fram till 1 april på sig att tacka ja eller nej till platsen.

Är du intresserad av att söka reservplatser på en anna skola också behöver du kontakta den skolan eftersom skolorna har olika datum för reservplatsintagningen.

 

Vid allmänna frågor om intag och söka skola 2019 ring Kontaktcenter 08-508 00 508

 

Dela: